PVC granüller teller ve kablolar için

Bu yazımızda öncelikle PVC Granüller Bir Bakış Açısına Sahibiz ve Ardından Tel Ve Kablo Granüller Hakkında Tartışıyoruz.

Birinci PVC Granüller Nedir? Polivinil Klorür (PVC), Dünyada En Yaygın Kullanılan Plastiklerden Biridir. Dünyada En çok Kullanılan Plastiklerden Biridir. PVC Granüller, Esas Olarak Özel Fabrikalarda Üretilen Küçük PVC Tanecikleridir. Bu PVC Granüller, Plastik Ürünlerini Üretmek İçin Bu Granülleri Kullanan Diğer İmalatçı Şirketlere Satılmaktadır. Ve PVC İle Dikkate Alınması Gereken Tek Şey Aşırı Isınmadır.

PVC Belirli Miktarlarda Isıya Dayanabilir, Ancak Alev Geciktirici Olarak Üretilmedikçe Aşırı Isıya Ve Aleve Dayanamaz. Sürekli Olarak Aşırı Isıya Maruz Kaldığında, PVC ürünler Eriyebilir ve ürün zararlı Olabilecek bazı Kimyasalları açığa çıkarabilir. Bileşiklerin, Plastiğin Yanmasını Durduracak ve Alevleri Bastıracak şekilde alev Geciktirici olduğundan emin olmak için üreticilere ürün Gereksinimlerinizi Belirtmeniz önemlidir.

PVC Granüller Tel ve Kablo Nedir?

Yalıtımı veya kablo Kılıfları için PVC olarak da anılan Polivinil Klorür adı verilen Termoplastik bir Malzemenin Kullanıldığı yerdir. bu pvc Kimyasal, ısı ve su direnci, Sağlamlık, Dayanıklılık ve çok Yönlülük gibi Mükemmel özellikleri Nedeniyle yaygın olarak Kullanılmaktadır. tek özellik Kullanılan izolasyon veya kılıf Malzemesidir. PVC, son Zamanlarda birçok tel ve kablo Konstrüksiyonu için yaygın olarak Kullanılan bir malzeme haline geliyor.

PVC tel ve kablo yapma işlemi nispeten basit ve ekonomiktir. Çünkü uzun bir süreçte rafine edilmiştir. Bu nedenle PVC tel ve kablo diğer kablo ve tellere göre daha ucuzdur. PVC tel ve kablolarda kullanılan PVC malzeme. Polimerizasyon adı verilen bir süreçten geçer. burada. PVC ısıtılarak kolayca yumuşatılır. Ve onu çok yönlü hale getirir ve PVC tel ve kabloların bilinen tüm esneklik özelliklerini verir.

PVC Tel ve Kablo Kullanım Alanları

PVC teller ve Kablolar Genellikle ev Aletleri, devre kablo Kullanılır. Hatta mutfak ve ilgili Cihazlar gibi yüksek Sıcaklığa duyarlı Ortamlarda bile Kullanılırlar. .PVC tel ve Kabloların Kullanım Alanları sadece özelliklerinden Kaynaklanmaktadır. Bu nedenle, PVC tel ve Kabloların belirli özelliklerinin PVC tel ve Kabloların farklı Kullanımlarını nasıl Desteklediğini anlamak önemlidir.

PVC Granüller

(Pishro Chem) markalı Pak Chemical şirketi, geniş bir ürün yelpazesinin üretiminde kullanılan PVC granüller in tedarikçisidir. Çünkü birçok pratik özelliği var.

Bir yanıt yazın